суботу, 23 лютого 2013 р.

Конкурс "Кращий читач бібліотеки - 2013 року"

Перед книгою вiками схиляло в шанобi голову людство , вважаючи її святинею. Книга - справжнiй маг. Читаючи , уявляємо себе чарiвниками , здатними розумiти мову речей, рослин i тварин. Скiльки дивовижних таємниць вiдкривається нам завдяки книгам. Скiльки безцiнних скарбiв трапляється на шляху читачiв. А скiльки незабутнiх зустрiчей з лiтературними героями вже вiдбулися, а ще скiльки ще вiдбудеться .

 22 лютого у бібліотеці-філії с. Фанчиково було проведено І етап конкурсу сільських бібліотек району , для участі у ІІ етапі конкурсу дитячого читання ,, Найкращий читач України – 2013 “
, а ще краще сказати свято - свято тих, кого ми по праву можемо назвати найкращi читачi, якi прийшли сюди , щоб познайомити нас зi своїми улюбленими книгами і самим дiзнатись , що читають iх ровесники. Участь у конкурсі взяли учні 6 – 7-х класів Сьогоднi вони змогли довести всiм нам , що їх улюблена книга - справдi найкраща в свiтi. Конкурс проводився з метою : підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетенції дітей через заохочення їх до систематичного читання , сприяння створення належних умов для рівня доступу до книжок і літератури на різних , у тому числі електронних носіях, незалежно від рівня розвитку дітей , їхніх фізичних та інтелектуальних можливостей.





Відбір найкращих читачів здійснювався за кількістю прочитаних книг , веденням щоденників читання його систематичністю , висловлюванням власної думки, інтерпретацію однієї з прочитаних книг, своєю ерудицiєю та вмiнням захоплююче розповiдати втілюючись в образи героїв.
Переможцями  І етапу конкурсу визначено: Генці Олександру - ученицю 7-го класу та Орос Євгенію - ученицю 7-го класу.


Всіх переможців було нагороджено "Дипломами", виготовленими бібліотекарями.Їм надано ще одну можливість взяти участь у творчому змаганні в ІІ  етапі , який буде проводитися у м. Виноградів.

Немає коментарів:

Дописати коментар