пʼятниця, 28 лютого 2014 р.

 
27 лютого у рамках спільного проекту «Майбутнє варто планувати», який реалізується БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з Закарпатською ОУНБ ім. Ф.Потушняка за підтримки програми «Здоров’я жінок України» бібліотекою-філією с. Фанчиково проведено годину спілкування на тему “Майбутнє варто планувати”.
Мета заходу – підвищення поінформованості  юнацтва щодо прийняття рішення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи не планованій вагітності та абортам.
На захід були запрошені сімейні медсестри Маркусь М.О., Тимар І.,  які розповіли молоді про планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я, і відповіли на запитання присутніх.
Бібліотекарями створено книжкову виставку «Майбутнє варто планувати», яка буде діяти протягом року. Всім присутнім розповсюджувались інформаційні брошурки, буклети, листівки, а також бібліотекарем інтернет-центру було проведено огляд веб-сайту «Майбутнє варто планувати».
 
 
 
 
 
 
 








 



Немає коментарів:

Дописати коментар