неділя, 20 серпня 2017 р.

"Ми - діти твої, Україно!"

День Незалежності України — державне свято, що відзначається щорічно 24 серпня на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді.
Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня.. Напередодні Дня Незалежності України 23 серпня ми відзначаємо День Прапора.
Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. 
В такий день на повні груди хочеться заспівати душею разом з усією Україною найкращу в світі для кожного справжнього українця пісню! 
20 серпня  2017 р у сільській бібліотеці  проведено літературну годину " Ми діти твої Україно".

Мета : виховувати патріотичні почуття  у дітей до своєї країни, символів України: прапора, герба та гімну, хлібу на вишитому рушникові; розвивати вміння  уважно слухати музику, співати та виразно читати вірші, сприяти розвитку  у дітей акторських здібностей.
Програма заходу:
1" Україно моя , Україно!"--книжкова виставка.
2" Ми діти твої Україно".-- літературна година
3." Україна та її історія".--вікторина.





























Немає коментарів:

Дописати коментар