середа, 21 лютого 2018 р.

"Мелодія кохання"

14 лютого у бібліотеці-філії с. Фанчиково було відкрито бібліокафе «Мелодія кохання». Святково прикрашена зала, музика, та «страви» з книг письменників та поетів, які писали про кохання.
Всі запрошені та гості мали чудову нагоду помандрувати країною Любові та поблукати вулицями великого Щастя. Говорили про вічну тему, яка хвилювала серця людей у всі часи. Це тема чистого, зворушливого почуття – кохання в українській поезії та в житті людини.
Ведучі читали легенди, притчі про кохання, вірші українських письменників (Василя Симоненка, Ліни Костенко, Лесі Павлів). Звичайно ж, були ігри та конкурси. Наприклад: «Ти без мене - не ти, я без тебе – не я!» (об’єднати імена в пари), «Подаруй квітку дівчині» (хлопці малювали на папері квітку із закритими очима), «Пантоміма», інтелектуальний конкурс «Питання на засипку», сценка «Валентинка для батьків» та багато ін. Всі конкурси різнобічно розкрили конкурсантів, і створили веселу, святкову атмосферу в залі. Музика та чудовий настрій супроводжували всю програму.
Хай завжди у вашому житті сяє зірка кохання!




























Немає коментарів:

Дописати коментар