понеділок, 5 березня 2018 р.

Бібліосвято "Свято дівчаток, мамусь і бабусь"

Коли настає тепло і на вулицях з’являються весняні квіти, ми відзначаємо свято 8 Березня. У цей день людство вшановує жінку:
жінку – матір, жінку – кохану, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі.
Напередодні,  4-го  березня  у бібліотеці-філії с. Фанчиково було проведено бібліосвято «Свято дівчаток, мамусь і бабусь».  Запрошеними на свято були активні читаючі родини бібліотеки. 

Захід розпочався з привітань для всіх присутніх жінок – працівниками бібліотеки,  а також кожна дитина мала змогу привітати свою маму чи бабусю.
Продовження свята було проведемо у вигляді змагання, де мами  мали змогу проявити свої жіночі якості, а діти – побачити своїх мам у зовсім іншому образі. Конкурси, які чекали на наших красунь: 1. "Знайомство. Моя візитка". 2.  «Я – розумниця». 3. «Дипломат». 4. "Ах, яка я гарна!" 5. «Я- зірка естради».
Оцінювали  старання, таланти,вміння наших учасниць присутні в залі. В кінці кожна учасниця була нагороджена медаллю у тій номінації, в якій вона проявила себе найкраще.
На завершення свята працівники бібліотеки та художній керівник будинку культури поставили дві сценки: «Кумоньки» та «Про що мріють жінки».
В кінці заходу всім присутнім жінкам було вручено квітку, а дівчаткам дитячі розмальовки. Музика та чудовий настрій супроводжували всю програму.
Доповненням до заходу, була оформлена книжкова виставка "На хвилинку зупинись, нові книги подивись", біля якої проведено перегляд літератури.
































Немає коментарів:

Дописати коментар