неділя, 19 вересня 2021 р.

Патріотична година «Герої не вмирають. Вони повертаються у небо»

Українська земля… Земля щедро полита кров’ю її синів. З нашої історії ми бачимо споконвічне прагнення українства до волі та незалежності рідної неньки -України.

Україна -це країна добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло  захищалися від ворога.

         Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних, безіменних ,іменних  могилах, – присвячується!

    Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які   у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче – життя, - присвячується патріотична година  «Герої не вмирають. Вони повертаються у небо».

 На заході помянено героЇв-визволителів, які віддали своє життя за незалежність та цілісність нашої держави: Леврінц О.Ю, Середа Борис, Совлич Й.Й.

Учасники заходу хвилиною мовчання згадали імена воїнів-односельців, які об’єднані любовю до Батьківщини загинули в зоні АТО/ООС оберігаючи спокій і мирне життя всіх українців .
 До пам’ятника «Героям – визволителям» поставлено квіти.
Президент України нагородив ,посмертно, орденом «За мужність» III ступеня всіх героїв.
Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу, за мир на Землі. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни, і ми повинні про це завжди пам’ятати. Адже народ, осяяний пам'яттю, - безсмертний! Герої не вмирають!

Майбутнє залежить від кожного з нас! Якщо кожен з нас буде випромінювати енергію добра, любові, світла, то наша країна буде процвітати..

 

До тебе, Господи, взиваю

І сподівання щирі маю –

Що Україна вільна буде

Від всього зла, всієї скверни

Зціли, Всевишній нас Владико,

Щоб вільним став народ великий!

                        Слава Україні!                   Героям слава!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар