понеділок, 27 березня 2023 р.

               Всеукраїнський тиждень дитячого читання " Слався, величайся, українська книго, серед дітвори" - 2023 розпочався. У бібліотеці - філії 12 відбуваються різноманітні книжкові події, заходи, акції. А розпочався він 25. 03. 2023р. Літературною годиною "Україна читає-перемогу наближає". Адже книга - один із найцікавіших винаходів людства. Вона сіє любов, добро, правду. Книга дає відповіді на всі питання, навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, самих себе і своїх близьких. Навчає жити заради Перемоги українського народу у війні з московією.

Захід доповнила книжкова виставка " Слався, величайся, українська книго серед дітвори". Працівник бібліотеки провела презентацію книжкової виставки. Присутні дізлися про цікаві факти про книгу, вислови відомих людей про книгу, відгадували загадки, прислів'я, приказки про книгу.
Це найбільше книжкове свято року. Ми сьогодні є свідками того, що жодні пандемії, військові дії та інші чинники лиха не можуть стати на заваді дитячому читанні. Адже книга - чудо із усіх чудес, створених людством." Україна читає - перемогу наближає" .
All reactions:
Halyna Nesukh, Наташа Онисько та ще 13

Немає коментарів:

Дописати коментар