середу, 23 серпня 2023 р.

«Моя Україна – єдина та вільна». (літературна година).


           Україна – країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу й чорної йому зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю.

             На території держави і зараз точаться бойові дії. Гинуть справжні патріоти рідної української землі, гинуть наші воїни і мирні люди. Ми повинні бути гідними загиблих, і не опустити знамено їхньої боротьби ні перед якими негараздами.

             З 24 серпня1991року весь український народ відзначає державне свято - День Незалежності. Символами  суверенітету нашої держави стають: гімн, герб, синьо-жовтий прапор.  День народження якого ми щорічно відзначаємо 23 серпня.

           Відзначаючи державні свята у бібліотеці – філії №12 оформлено книжкову виставку «Живи моя державо, Україно» та проведено літературну годину «Моя Україна – єдина та вільна». Проведено з вихованцями дитячого садика № 1. Під час заходу діти читали вірші, співали пісні про Україну, про державні символи, малювали прапор своєї Батьківщини. Доповненням заходу була проведена вікторина: «Мої знання про Батьківщину".







                                                                



   































































Немає коментарів:

Дописати коментар