понеділок, 14 травня 2018 р.

"У світі усе починається з мами"

                                         
У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя - Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято – День сім’ї.
«У світі все починається з мами»– під такою назвою 13 травня у бібліотеці-філії с. Фанчиково пройшло родинне свято. 



 Теплими та привітними словами відкрила захід зав. бібліотекою - Козьма М.О.
На свято були запрошені мами, щоб кожна матуся відчула любов і доброту своїх дітей. Адже для кожної людини дуже важливо і дуже потрібно хоча б раз на рік зупинитися в цій життєвій метушні, згадати про найдорожчу людину на землі, яка подарувала життя, піклується, оберігає, захищає, допомагає … своїй дитині усе своє життя !
                 Найактивнішими на святі були учасники - діти. До свята вони старанно готувались: співали, танцювали, дикламували вірші, дітки ставили драматичну композицію "Подарунок для мами".
                 Справжнім подарунком і сюрпризом для всіх мам стали конкурси: "Народна мудрість", "Мама господиня", "Інтелектуальна розминка", "Мама моделєр", "Бібліотечне родинне дерево",який не залишив байдужим нікого з дітей і мам. 
                Захід закінчено віршом Бориса Олійника "Поема про матір", у виконанні бібліотекаря Ромушко К.В.
                З теплими та щирими словами привітання до учасників та гостей свята звернулася директор Виноградівської ЦБС - Вашкеба К.Г. Привітала всіх присутніх мам з днем матері, продекламувала вірш Г.Чубач "Жінка". 
               Привернула увагу присутніх книжкова виставка "Торбина для всієї родини", яка стала доповненням заходу.

                     













               

Немає коментарів:

Дописати коментар