неділя, 31 травня 2020 р.


Вибір професії
Рушай же з вірою до правди напрямки.
Л. Верлен

Вибір професії — це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше "дається" і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити.
Зав. бібліотекою Козьма М.О підготувала для вас, дорогі випускники Фанчиківської СШ. І-ІІІ ст,  презентацію « Вибір професії»
Вибір професії- справа твого життяМета. - Формувати в учнів свідоме ставлення до вибору майбутньої професії; - ...Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде ...професія спеціальністьРеклама своєї майбутньої професії5 професій майбутнього8 факторів вибору професії (за Е.А. Климовим): - Позиція старших членів сім’ї...Типи професій: 1. Людина – жива природа (агроном,зоотехнік) 2. Людина - техні...Обмін думками: « Моя майбутня професія»Загадки 1. Гроші витрачаю вміло: Я вкладаю їх у діло. Маю булочну й пекарню, ...3. Хто на кухні хазяйнує? Хто каструлями керує І з ножем працює вправно? Хто ...5. Знань чимало в нього є, Дітлахам їх віддає. Міста Знань постійний житель -...9.Рівно цеглу викладає, Дах старанно покриває... Каменяр і покрівельник Носят...

Немає коментарів:

Дописати коментар